Приятель Тайсона: Усик хитрий чувачок, але що він може, чого не може Ф'юрі?

Приятель Тайсона: Усик хитрий чувачок, але що він може, чого не може Ф'юрі?Близький друг чемпіона WBC у хевівейті Тайсона Ф'юрі та невід'ємна одиниця минулих тренувальних зборів британця Енді Лі вважає, що контракт на бій приятеля проти чемпіона IBF/WBO/WBA Олександра Усика «близький до укладання». За його словами, Ф'юрі вже підшукує спарингеріви. Імовірно, мегафайт відбудеться 29 квітня на Wembley в Лондоні (Англія). Але щодо дати це не точно.

Лі розповів, що організував спаринг-оглядини для табору Ф'юрі.

«Думаю, що це складний бій,  ми з Тайсоном обговорювали це минулого тижня. Я влаштував йому спаринг: мені зателефонували щодо одного хлопця, він збирається виїхати сюди ввечері. Це демонструє, що бій дуже близький до укладення, я гадаю», — припустив Енді.

Він вважає, що, незважаючи на всі навички шульги-українця, Ф'юрі все одно його переможе.

«Що він [Усик] може такого, чого не може Тайсон? 6 футів 8 дюймів, 82 дюйми розмах, міць, він може боротися, битися або боксувати. Тайсон може перемогти будь-яким способом, - сказав Енді. — Усік хитрий чувачок, у нього гарний фінт-джеб. Але Тайсон теж може битися в лівші. Мене не здивує, якщо Тайсон проведе весь бій у лівші».

Оглядач Гарет Дейвіс припускає, що Ф'юрі та Усік незабаром оголосять про поєдинок. Хоча їм дали часу до Дня дурня.

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне