Тедді Атлас: Ф'юрі не хоче битися з Усиком, він хоче на пенсію

Тедді Атлас: Ф'юрі не хоче битися з Усиком, він хоче на пенсіюОглядач боксу Тедді Атлас підозрює, що чемпіон WBC у хевівейті британець Тайсон Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) близький до завершення кар'єри. Не виключено, що саме з цієї причини він водить за ніс власника решти всіх поясів дивізіону українця Олександра Усика (20-0, 13 КО) — сторони все ніяк не закриють угоду.

«Мені здається, що Ф'юрі близький до того, щоб закрити лавочку, – міркує Атлас. - А чому б і ні? Грошей він заробив достатньо на два життя. Йому не треба буде про щось переживати. Мені здається, він змирився з тим, що після Усика у нього більше немає боїв. Ну, хіба що поєдинок проти Френсіса Нганну. Тобто зробити щось схоже, як було у Флойда Мейвезера та Конора Макгрегора.

Повірте, він близький до того, щоб закрити лавку. Він знає, що його більше тут нічого не тримає».

Атлас не виключає, що саме з цієї причини Ф'юрі постійно ставить нові вимоги Усику: «Не здивуюся, якщо Тайсон в шоці, що цей хлопець прийняв бій за 30% призового фонду. Не здивуюся, якщо Ф'юрі розраховував на те, що Усік відмовиться і дасть змогу затягнути переговори та нормально підготуватися. Можливо, саме тому він і вигадав нову перешкоду у вигляді пункту про реванш.

Ален Бабіч: Ф'юрі намагається стягнути останні штани з Усика і насолоджується цим 

Фьюрі наїхав на промоутера Усика: Ти найгірший менеджер в історії

Не здивуюся, якщо Усику ще будуть кинуті нові перешкоди. А поки що він на все говорить однаково: "ОК, прийнято. Давай битися"».

Але проблема в тому, що бій може й не відбутися. 


Бій між Усиком та Ф'юрі знову в небезпеці. У команді українця ставлять ультиматум

Едді Хірн розповів, чи поб'ються Усік і Ф'юрі 29 квітня

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне