Промоутер Усика озвучив нові умови для бою, від яких Ф'юрі відмовився

Промоутер Усика озвучив нові умови для бою, від яких Ф'юрі відмовивсяПромоутер володаря поясів WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика Олександр Красюк розповів про переговори щодо організації бою проти чемпіона за версією WBC Тайсона Ф'юрі.  

За словами представника українського боксера, після варіанту з рівним розподілом гонорару британцю було запропоновано схему 60 на 40 на користь переможця, але той знову відмовився.

«Ми не вимагаємо певних сум, ми вимагаємо розподілу гонорару, і, напевно, розподіл не працює, якщо хтось називає конкретні суми. Ми сказали, що хочемо, щоб цей бій відбувся, і ми знаходимося в такій позиції, що згодні розділити те, що цей поєдинок принесе. Якщо бій згенерує велику суму, ми раді цим поділитися. Якщо ні, то є те, що є.

Спочатку ми погодилися на розподіл гонорару 50/50, але потім Тайсон попросив трохи більше грошей. Ми чітко дали зрозуміти, що готові йти на 60/40, але переможець отримує 60. Це була наша остання пропозиція. Ф'юрі відмовився.

У мене є досвід. Зазвичай, коли боєць не хоче приймати бій, він просить чогось неможливого, щоб поєдинок не відбувся. Із іншого боку, я оптиміст. Можливо, Тайсон ще не готовий. Можливо, він не готовий морально, можливо, він не готовий фізично - що завгодно. Я не знаю, і нас це не хвилює.
Ми хочемо це зробити. Якщо Тайсон цього не хоче, ми не можемо змусити його це зробити. То що я можу сказати? Бій колись відбудеться», - наводить слова Красюка talkSPORT.  

Френк Уоррен назвав основну проблему в організації бою Ф'юрі-Усик

Промоутер Ф'юрі встановив крайній термін для переговорів з Усиком

 
За матеріалами: ISPORT
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне