Едді Хірн зацікавлений у поєдинку Джошуа - Нганну: Один із найбільших боїв

Едді Хірн зацікавлений у поєдинку Джошуа - Нганну: Один із найбільших боївПромоутер екс-чемпіона світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа Едді Хірн має на меті звести в майбутньому підопічного з колишнім чемпіоном UFC Френсісом Нганну.

«Ми хотіли б бути причетними до кар'єри Нганну. Ймовірно, поєдинок з Ентоні Джошуа – один із найбільших боїв, які можна зробити у будь-якому виді спорту. Звичайно, для Нганну також є бій із Тайсоном Ф'юрі. Я не хочу багато говорити про те, що було сказано. Особиста розмова може бути більш продуктивною, ніж розмова з агентом або юристом.

Я подзвонив Френсісу і сказав: "Я просто хочу знати. Зі мною зв'язуються різні люди, які кажуть, що представляють Франсіско Нганну. Просто скажи, з ким мені потрібно спілкуватися?" І він відповів: "Зі мною". Мені це справді подобається. Нганну потрібно розібратися з безліччю питань. Шлях на дикому березі боксу куди більш тернистий. Мені здається, що він хоче створити навколо себе команду, з якою зможе переконатися, що вони успішно перепливуть океан і максимально реалізують потенціал», - сказав Хірн.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне