Тренер Ф`юрі: Він хоче битися постійно, але ці речі не завжди здійсненні

Тренер Ф`юрі: Він хоче битися постійно, але ці речі не завжди здійсненніАмериканський наставник британського чемпіона світу за версією WBC у суперважкому дивізіоні (понад 101,6 кг) Тайсона Фьюрі (33-0-1, 24 КО) Шугар Хілл Стюард прокоментував переговори з організації поєдинку за звання абсолютного чемпіона між Ф'юрі та володарем трьох поясів IBF/WBO/WBA Олександром Усиком (20-0, 13 КО).

— Усі вже давно чекають на анонс поєдинку Тайсона Ф'юрі та Олександра Усика. Я знаю, якою буде ваша відповідь на подібні запитання. Я спитаю про ваше розуміння цього, а ви відповісте — я не знаю, чи залишу вас із цим.
- Саме так. Це не моя область. Моя область – це сформувати план на бій та не програти нокаутом. Все просто.

— Може, ви спілкувалися з Тайсоном, і, можливо, він хоче почати працювати до дати бою?
— Так, він хотів почати працювати після останнього бою. Він завжди хоче працювати. Він надлюдина. Він готовий працювати завжди. Він хоче битися постійно, але ці речі не завжди здійсненні. Він хоче битися з топовими та найкращими хлопцями, а це не завжди можливо. Ми можемо лише робити те, що дозволено. Ми не можемо контролювати когось іншого, і що вони хочуть робити. 

Коли ти зрозумієш це у своєму житті — можна жити і відчувати себе набагато комфортніше, набагато спокійніше, замість того, щоб турбуватися про когось іншого, що вони хочуть робити. Про ці речі ми говоримо з Тайсоном. Я радий бачити, що він прислухався до моєї поради і почувається так само, як і я.

— Ви очікуєте, що наступний опонент буде Олександр Усік?
— Я очікую, що це буде будь-хто. Виставляйте їх!

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне