Як Усіку перемогти Ф'юрі? Думка британського тренера

Як Усіку перемогти Ф'юрі? Думка британського тренераВідомий британський тренер з боксу, син легендарного боксера з Ірландії Баррі Макґуїґана Шейн Макґуїган дав інтерв'ю для місцевих ЗМІ.

Журналіст попросив наставника відчути себе в ролі тренера об'єднаного чемпіона суперважкої ваги (понад 90,7 кг) з України Олександра Усика (20-0, 13 КО) та розповісти, як треба діяти у поєдинку за звання абсолютного чемпіона проти володаря титулу WBC британця Тайсона (33-0-1, 24 КО). Магуїган висловив свої думки щодо цього, але зазначив, що простіше сказати, ніж зробити.

- Ми говорили раніше про поєдинок Тайсона Ф'юрі проти Олександра Усика. Є одна річ, яку я хотів би спитати. Якби ви тренували Олександра Усика… Тому що загальний наратив, коли я спілкуюся з людьми, такий, що Тайсон просто надто великий. Якби ви тренували Олександра Усика, що йому треба було зробити, щоб перемогти у цьому бою?

- Прослизнути всередину, не боксувати зовні, бити по корпусу і намагатися переробити його. Не намагатися донести великі важкі удари, не намагатися змагатися з ним, не використовувати «фізику». Просто відмінні кути, і так – взяти убік та працювати комбінаціями. Просто переробляти його, випереджати по очках, тому що він (Усик) здатний перебоксувати його, він здатний його переклацати, чи це в голову чи ні.

Якщо ти намагатимешся битися з ним, то натрапиш на великий удар. Коли Ф'юрі падав від Стіва Каннінгхема, він підвівся і він знав, що Каннінгхем був справді небезпечним. Не ударами — він був швидким, і він це бачив. Тож він просто його буквально роздер.

Ось такий Тайсон. Він має здатність адаптуватися. Він терзатиме його, втомлюватиме, битиме і просто використовуватиме свій розмір і силу. Таким чином просто не давай цьому статися, використовуй кути, будь осторонь, увімкни «ноги», прослизни, стріляй і потім, коли ти там, просто закручуй, не намагайся відсидітися там, адже він почне тебе тиснути, бо як би не було - он 120 кг. Але простіше сказати чим зробити.

Тоні Белью: Тільки один боєць у світі може побити Ф'юрі

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне