Отто Валлін пояснив, як Усіку треба битися з Ф'юрі

Отто Валлін пояснив, як Усіку треба битися з Ф'юріВідомий шведський суперважкоатлет Отто Валлін поділився своєю думкою про те, як чемпіону світу за версіями WBA/WBO/IBF у суперважкій вазі Олександру Усику необхідно діяти в бою проти володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі.

«Усик менше, тому йому потрібно нівелювати незручність та розмах рук Ф'юрі, - сказав Валлін в інтерв'ю YouTube-каналу Boxing Social. - Щоб зробити це, Усик має бути агресивним і рухати головою, у чому він гарний. У нього гарний футворк. Йому необхідно об'єднати все це: бити по корпусу та намагатися насідати на Ф'юрі.

Усику треба переконатися, що Ф'юрі не в'язатиме його в клінчі і штовхатиме вниз, коли він зближується. Олександру необхідно скорочувати дистанцію та працювати на ближній.

Ф'юрі більше, тому йому потрібно бути собою і намагатися тримати Усика подалі від себе. Я думаю, що Ф'юрі може як перебоксувати його, так і бути агресивним. Можливо, так буде навіть краще. Мені здається, що якщо він змусить Усика задкувати, то це буде оптимально для нього. Я думаю, що Ф'юрі слід використовувати хороший джеб, намагатися змусити Усика відступати, а коли Олександр зближуватиметься, йому потрібно клінчувати і утримувати його».

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне