Батько Тайсона Ф'юрі вважає бій з Усиком місматчем: Я бачив більше сосиски, ніж він

Батько Тайсона Ф'юрі вважає бій з Усиком місматчем: Я бачив більше сосиски, ніж вінДжон Ф'юрі, батько володаря титулу WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, не дає шансів чемпіону світу за версіями WBA, WBO та IBF Олександру Усику в бою проти його сина. 

«Тайсон входить до найбільших боксерів. Йому не потрібно перемагати кролика-переростка, щоб туди потрапити. Щиро кажучи, це місматч. Я бачив більше сосиски, ніж Вусік. 

Тайсон вже великий боксер. Він переміг Деонтея Уайлдера, Володимира Кличка та решту топових бійців. Він непереможений у 33 боях, ніхто навіть не наблизився до перемоги над ним. Я відповідаю вам, що ніхто не має шансів перемогти його. Я бачив усіх цих боксерів, і Тайсон може побити їх напівсили. Тобі потрібно більше двох метрів на зріст, 127 кілограмів м'язів і серце таке ж велике, як тіло. Якщо в тебе цього немає, то краще не зв'язуйся з Циганським королем. 

Усик – хороший технік, хороший маленький боксер, але Тайсон – хороший великий боксер, який вміє все робити краще, ніж він. Коли все зводиться до цього, це стає одностороннім боєм. Я досить побачив у поєдинках Усика з Ентоні Джошуа, щоб зрозуміти, що він не має жодного шансу проти Тайсона», - сказав Ф'юрі-старший сайту talkSPORT.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне