Батько Ф'юрі боїться, що Тайсон уб'є Уайлдера, якщо ще раз вийде з ним у ринг

Батько Ф'юрі боїться, що Тайсон уб'є Уайлдера, якщо ще раз вийде з ним у рингДжон Ф'юрі, батько чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, вважає, що його син уб'є Деонтея Уайлдера, якщо проведе з ним четвертий бій.

«Я переживаю через бій Тайсона з Уайлдером, оскільки боюся, що він його вб'є. У Уайлдера тріснув череп. Його череп тріснув, як яйце. Після такого не можна відновитися, тому якщо Тайсон ударить його знову, то може вбити. Тому я сказав Тайсону: "Якщо тільки ти не хочеш бути винуватцем похорону та смерті Деонтея Уайлдера, тримайся від нього подалі".

Він тричі побив Уайлдера, щоразу розривав його. Він переміг його, коли скинув 50 кілограмів і повернувся на ринг через три роки. Уайлдер не становить жодної небезпеки. Єдина небезпека полягає в тому, що Тайсон його вб'є. Ми не хочемо цієї небезпеки та цього бою.

Нехай іде і б'ється з чуваками, яких він може вдарити один раз, і вони приляжуть на канвас. Він нерівний Тайсону. Я не хочу померти, знаючи, що мій син когось убив», - сказав Ф'юрі-старший сайту Mirror.

Нагадаємо, що перший бій Ф'юрі з Уайлдером закінчився внічию, а потім Тайсон здобув дві дострокові перемоги над Деонтеєм.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне