Чому Тайсон Ф'юрі не зможе піти непереможеним? Пояснює тренер Уайлдера

Чому Тайсон Ф'юрі не зможе піти непереможеним? Пояснює тренер УайлдераМалік Скотт, тренер колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі Деонтея Уайлдера, впевнений, що володар поясу WBC Тайсон Ф'юрі зрештою зазнає поразки через свій агресивний стиль і вплив віку.

"Чи можна перемогти Тайсона Ф'юрі? Як на мене, безумовно. Нехай навіть він ніколи не програвав. Чому його можна перемогти прямо зараз? вони ризикують, дотримуючись його, і якщо хтось у надважкій вазі змусить його поплатитися за це, то... Ми бачили, як Тайсон пропускав, опинявся в нокдауні і піднімався. Не можна перемогти час. Ф'юрі продовжує битися і дає цим хлопцям шанс. Сподіваюся, що він проведе бій із Джо Джойсом.  

Як я чув, якось вони можуть зустрітися. Це не той самий Ф'юрі, яким він був три роки тому. І він битиметься зі свіжим Джойсом, Олександром Усиком або одним із молодих бійців, які набирають обертів. Якщо Ф'юрі затримається надовго, то хтось скористається тим, що він став уразливішим, ніж раніше. Якщо цього не станеться, то Ф'юрі залишиться непереможеним. Але він не піде непереможеним, якщо поб'ється з нами вчетверте. Ми однозначно не дозволимо йому втретє перемогти нас, тому що у першому бою була нічия", - сказав Скотт в інтерв'ю YouTube-каналу iFL TV.

 
За матеріалами: Fightnews
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне