Джо Джойс пояснив, чому бій з Усиком не буде легкою прогулянкою для Ф'юрі

Джо Джойс пояснив, чому бій з Усиком не буде легкою прогулянкою для Ф'юріВолодар тимчасового титулу WBO у надважкій вазі Джо Джойс вважає, що Олександр Усик стане серйозним випробуванням для Тайсона Ф'юрі у бою за звання абсолютного чемпіона світу.

«У другому поєдинку з Джошуа я побачив, що Усік після стартового гонгу почав викидати багато ударів – у першому, другому, третьому раунді протягом усього бою. Він використав футворк, насідав на Джошуа, залишався на ближній дистанції.

У Ф'юрі довші руки, він вищий, у нього хороший джеб. Якщо Усик завдаватиме так багато ударів, зближуватиметься і ухилятиметься, то Ф'юрі, ймовірно, доведеться спробувати побити його на ближній дистанції, навалюватися на нього і бути більшим хлопцем.

У Усіка божевільна аматорська кар'єра. Він провів 350 боїв і зазнав не так багато поразок, якщо вони взагалі у нього були. У профі він виступав у першій важкій, а тепер і в надважкій вазі. Він б'ється з серйозними суперваговиками і виглядає дуже добре.

Так, як на мене, цей бій буде важчим, ніж думають люди. Вони вважають, що Ф'юрі його переїде, але мені здається, що все буде важче. Втім, я уявляю, що Ф'юрі все ж таки підбереться до нього. Не знаю, чи зможе він побити його та оформити жорсткий нокаут», - сказав Джойс в інтерв'ю YouTube-каналу iD Boxing.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне