Белью про камбек Джошуа, порівняв Франкліна з Усиком

Белью про камбек Джошуа, порівняв Франкліна з Усиком1 квітня на О2 Арені в Лондоні (Англія) місцевий екс-чемпіон світу суперваговик Ентоні Джошуа (24-3, 22 КО) відновить виступи після двох поспіль поразок від українця Олександра Усика (20-0, 13 КО) — побореться з американцем Джермейном Франкліном (21-1, 14 КО).

Думкою про поєдинок поділився екс-чемпіон світу дивізіоном нижче Тоні Белью: «AJ повертається після двох поспіль поразок. Тож тепер ми маємо певні очікування від його камбека — хочемо яскравий перформанс і гарний нокаут. Думаю, так все й станеться.

Джошуа поступився Усику - найкрутішому крузеру, якого я коли-небудь бачив. І зараз, на цьому етапі кар'єри, Ентоні потрібно повернутись таким, яким у нього виходить найкраще — чуваком, який нокаутує суперників. Так, я думаю, що 1 квітня він переможе нокаутом».

Белью вважає, що «майбутній бій — визначальний у кар'єрі Джошуа. І його не порівняти з поєдинком проти Усіка. Адже коли ти б'єшся з найсильнішими у світі, то іноді перемагаєш, а іноді програєш – це нормально. Але коли ти б'єшся з бійцями типу Франкліна, то мусиш стерти суперника в порошок, повинен знести йому голову».

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне