Едді Хірн повідомив, що Джошуа запропонували бій з Ф'юрі: Я був дуже здивований

Едді Хірн повідомив, що Джошуа запропонували бій з Ф'юрі: Я був дуже здивованийЕдді Хірн, промоутер Ентоні Джошуа, повідомив, що з ним зв'язався його американський колега Боб Арум, який представляє інтереси чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі та поцікавився планами його підопічного на наступний бій.

Хірн зізнався, що поки що не розглядає варіант великого поєдинку для свого підопічного, але готовий розглянути пропозицію глави Top Rank.

«Питання в тому, чи ми готові зараз взяти масовий бій? Боб Арум подзвонив мені днями. Я був дуже здивований. Ми говорили про «Ей Джея» і Ф'юрі. Він сказав: Що ти думаєш? Я відповів: "Щоправда, не знаю".

Ми завжди готові обговорити великий бій, але маю сумнів, що готові провести в липні подію з оплатою за перегляди. Все ж таки ми можемо подивитися цифри, якщо вони згодні обговорити це питання пізніше цього року.

Хто знає, що буде з Усиком і Уайлдером, але можу точно сказати, що Джошуа битиметься у липні. Наразі ми маємо кілька великих варіантів для великого бою», - сказав Хірн.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне