Едді Хірн відповів на критику команди Ф'юрі на адресу Усика: Це звучить безглуздо

Едді Хірн відповів на критику команди Ф'юрі на адресу Усика: Це звучить безглуздоВідомий британський промоутер Едді Хірн прокоментував спроби команди чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі применшити заслуги володаря титулів WBA, WBO та IBF у цій же ваговій категорії Олександра Усика.

«Я думаю, що фраза: «Ніхто не знає, хто такий Усік», звучить дуже безглуздо. По-перше, він переміг кожного чемпіона, з яким бився на його території і свого часу став безперечним.

Якщо ви хочете сказати, що його бої мало хто дивився, то згадайте поєдинок із Тоні Белью. Там було 500 тис. покупок із оплатою за перегляди. Потім він бився з Чісорою на Sky. Вони продали 300 тис. або близько того. Потім був Ентоні Джошуа, який на той час привертав більше уваги, ніж Тайсон Ф'юрі. Цифри у тих боях говорять самі за себе. Вони продали величезну кількість платних трансляцій і билися перед 70-тисячною аудиторією.

Тож не можна применшувати заслуги Усика і казати, що він не гучне ім'я. Він такий же  популярний як Тайсон Фьюрі? Ні це не так. Він більш титулований боєць, ніж Тайсон Фьюрі? Так, це так», - сказав Хірн.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне