Френк Уоррен пояснив, чому Ф'юрі найвеличніший боєць свого покоління

Френк Уоррен пояснив, чому Ф'юрі найвеличніший боєць свого поколінняВідомий промоутер Френк Уоррен вважає чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі британця Тайсона Ф'юрі найвеличнішим бійцем свого покоління. За словами промоутера, те, що Тайсон прийняв бій з володарем титулів WBA, WBO та IBF українцем Олександром Усиком ще раз доводить це.

«Усі хочуть побачити цей бій і треба зняти капелюха перед Тайсоном Ф'юрі. Тому що він єдиний боєць з часів Алі, Формана та Фрейзера, який бився з найкращими у своєму поколінні.

Тайсон бився з Кличком, який був найкращим бійцем свого покоління. Він поїхав на заднє подвір'я і побив. Деонтей Уайлдер - Фьюрі бився з ним неодноразово, а тричі у США побив його. Тепер він наближається до хлопця, який двічі обіграв Джошуа та володіє трьома поясами. Отже, всі повинні зняти капелюх перед Тайсоном Ф'юрі.

Всі говорять про Леннокса, але Льюїс ніколи не бився з Ріддіком Боу. Він ніколи не бився з Майком Тайсоном, коли той був на вершині форми. Я нічого не забираю у Леннокса, він великий боєць, але Тайсон бився з усіма цими хлопцями в їхній найкращий час», - сказав Уоррен.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне