Девід Прайс про поєдинок Усік-Ф'юрі: Це бій подібно до Мейвезер - Пакьяо

Дэвид Прайс о поединке Усик-Ф`юри: Это бой подобно Мейвезер - ПакьяоКолишній боєць суперважкої вагової категорії (понад 90,7 кг) британець Девід Прайс прокоментував поєдинок за звання абсолютного чемпіона дивізіону між об'єднаним чемпіоном з України Олександром Усиком (20-0, 13 КО) і володарем титулу WBC британцем Тайсоном (33-0-1, 24 КО).

— Ми очікуємо на анонс поєдинку Ф'юрі - Усик. Ви здивовані, що він ще й досі не анонсований?
Не здивований. Це поєдинок величезної величини. Це бій подібно до Мейвезер - Пакьяо. Неподалік від нього. Це перший бій за абсолютного чемпіона за багато років. Він не буде організований за ніч. Це буде довго. Потрібно бути терплячими, і сподіватимемося, що очікування того коштуватиме.

- Багато людей бачать фаворитом Тайсона. Він знає, як використовувати свій розмір та розмах рук як перевагу. Я не хочу дискредитувати Олександр Усика за талантом, але ми знаємо, наскільки гарний Тайсон.
- Так. Я думаю, у мене думка, як у більшості, тому що він блискуче використовує свій ріст та розмах рук. Я не скажу, що він уміліший боксер, ніж Усик, бо тут можна посперечатися. Я просто суджу по поєдинку. У них, напевно, той самий "движок", вони обидва, напевно, мають схожі боксерські навички, але одна річ говорить на користь Ф'юрі - це розміри. Бути великим, великим суперваговиком, використовувати свій розмір як перевагу. 

Він знає, як використовувати бійцівські штучки для своєї переваги, трохи битися брудно, чого не може Усик. Я вже казав раніше, що Усик прийшов з олімпійського боксу, де ти не можеш бачити такого роду речі. Це не дискредитує Усика, тому що ми всі знаємо, наскільки він добрий. Але я просто дивлюся на це з логічного погляду. Великий добрий боєць поб'є маленького доброго бійця. Як говорить давня історія, старе кліше. Я думаю, люди так на це дивляться.

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне