Хірн: Джошуа хоче Усіка чи Ф'юрі

Хірн: Джошуа хоче Усіка чи Ф'юріПромоутер колишнього об'єднаного чемпіона з Британії Ентоні Джошуа (27-3, 24 КО) Едді Хірн (Matchroom) в інтерв'ю місцевому YouTube-каналу про бокс розповів про подальші плани найкращого бійця його ростера.

Після того, як функціонер поставив хрест на запланованому поєдинку Джошуа - Уайлдер, Едді озвучив бажання бійця, його нового тренера Бена Девісона, своє бачення та ймовірні можливості. Окремо Хірн прокоментував можливість двобою Джошуа проти хорвата Філіпа Хрговича (17-0, 14 КО) за титул IBF.

— Прямо зараз у нас три поєдинки на прикметі. Вони всі великі і вони не включають Уайлдера на березень місяць. Наша мета, і ми її озвучували – це переможець поєдинків Ф'юрі – Усик. Це все, що хочемо зробити. Очевидно, буде можливість провести бій з Хрговичем за титул чемпіона світу. Є ще бій із Френсісом Нганну, який буде абсолютно колосальним. Також є інші супертяжі. Можливий бій із Чжаном.

- Паркер?
 - Можливо. Ми вже билися з Паркером, побили його. Це було 5 років тому. Але Джозеф заслужив право на великий поєдинок. Він тільки-но побив Деонтея Уайлдера, тому ми його не виключаємо.

— На вечорі був Енді Руїс, але я думаю, що він не на вашому радарі.
 — Спливають імена багатьох людей. Френк Санчес, наприклад. За всієї поваги, але у нас є план. Вони всі відмінні супертяжі, але насправді єдине, чого хоче Джошуа — бути у великих боях, виграти титул чемпіона світу, побитися з Тайсоном Ф'юрі або отримати ще один шанс проти Олександра Усика. Цього хоче Бен Девісон - він хоче ще один бій з Усіком. Але, як на мене, то я хотів би бою з Ф'юрі.
Коли ти дивишся на поєдинок у березні, на бій у вересні і, можливо, два бою з переможцем бою Ф'юрі-Усик — то ми говоримо про чотири-п'ять поєдинків поспіль. Тож може бути. Ентоні виглядав чудово минулого тижня, але п'ять поєдинків - це ще рік, півтора, близько 2 років. Прямо зараз ми у передчутті 2024 року.

— Джошуа говорив на тижні бою, що хоче стати триразовим чемпіоном світу. Він хоче виграти ще один титул чемпіона. Вам логічно було б переслідувати шлях по лінії IBF, враховуючи те, що трапиться після поєдинку Фьюрі - Усик.
- Він хоче. Я думаю, багато має статися до березня, щоб зробити реальним поєдинок проти Хрговича. Очевидно, що Ф'юрі та Усик б'ються в середині лютого. Чи зможуть вони зберегти титули, чи вони їх залишать, чи вийде Джошуа на місце Валліна у рейтингу — тут багато дискусій. Якщо це все втрясеться до березня, то бій із Хрговичем точно можливий. Він може бути спланований і на літо, але, як я казав, наші розмови зараз про планування чотирьох або п'яти боїв. Ось що ми зараз намагаємось зробити. Побудувати чіткий план на 2024 рік та потенційно до кінця його кар'єри.

 
За матеріалами: Vringe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне