Ф'юрі показав неймовірну форму, у якій підходив до бою з Усиком

Чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі заявив, що Олександру Усику пощастило через те, що він не зможе вийти з ним у ринг 17 лютого.

За словами Ф'юрі, він набрав відмінну форму, і влаштував би важкий вечір для Усика, якби не отримав ушкодження.

«Я не можу запобігти травмі у спарингу. Але я можу сказати, що Усик був у великій біді, і я в неймовірній формі. Я призначу нову дату бою якнайшвидше. 2024-й – величезний рік для команди «Циганського короля», – написав Ф'юрі на своїй сторінці в Instagram.
Ф'юрі показав неймовірну форму, у якій підходив до бою з Усиком   Чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі заявив, що Олександру Усику пощастило через те, що він не зможе вийти з ним у ринг 17 лютого.   За словами Ф'юрі, він набрав відмінну форму, і влаштував би важкий вечір для Усика, якби не отримав ушкодження.   «Я не можу запобігти травмі у спарингу. Але я можу сказати, що Усик був у великій біді, і я в неймовірній формі. Я призначу нову дату бою якнайшвидше. 2024-й – величезний рік для команди «Циганського короля», – написав Ф'юрі на своїй сторінці в Instagram.Нагадаємо, що бій Усика проти Ф'юрі було скасовано через розсічення над правим оком, яей Тайсон отримав під час спарингу. Наразі команда Усіка веде переговори про те, щоб Філіп Хргович побився з ним на короткому повідомленні.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне