Експерт назвав козир Ф'юрі, з яким Усіку не впоратися

Експерт назвав козир Ф'юрі, з яким Усіку не впоратисяКолишній чемпіон світу у першій середній вазі, експерт та коментатор боксу Серхіо Мора поділився думкою про майбутній поєдинок за звання абсолютного чемпіона суперважкої ваги між українцем Олександром Усиком (21-0, 14 КО) та британцем Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО).
Бій відбудеться 17 лютого у Саудівській Аравії.

Серхіо вважає Усіка чудовим боксером, але не бачить, як йому вдасться вирішити проблему габаритів вісуперника.

«Я віддаю перевагу Тайсону Ф'юрі, — каже Мора. — Не виходячи з їхніх останніх виступів, а виходячи з того, що стилі роблять бої. Але розмір теж має значення, і в даному випадку різниця занадто велика... Якби Ф'юрі був статичною ціллю, тоді я поставив би на Усика — вважаю, що він чудовий. Але той факт, що Тайсон настільки гарний у русі корпусом, русі на ногах, мобільності, придушенні суперників, клінчах, володіючи при цьому всіма якостями великої людини».

Серхіо підкреслив, що досягнення Ф'юрі в хевівейті справляють на нього більше враження, ніж досягнення Усика: «(Денієла) Дюбуа вже зупиняли раніше, і багато хто думав, що він здався. З (Ентоні) Джошуа та сама історія. Тож Усік бив хлопців, яких уже зупиняли.

Та впевненість, яку має Тайсон Ф'юрі — він стільки разів падав, але щоразу піднімався. Це показує, наскільки він сміливий, відважний та сильний духом. Він довів, що може пропустити удар від одного з найбільших панчерів в історії боксу, Деонтея Уайлдера, і при цьому встати, переломити хід бою та перемогти».

«Усик і близько немає ні габаритів, ні мощі Уайлдера. Він зовсім інший боєць. Я думаю, що стилістично це буде бій, до якого Ф'юрі зможе дуже добре адаптуватися, — припустив Мора. - Ф'юрі - той ще хитрун. Він один із тих бійців, які можуть бути як на задній нозі, так і слаггером на передній. Він може влаштувати брудний бій на ближній дистанції, терзаючи супротивників. З Ф'юрі ми бачили всього потроху.
Що стосується Усика, то ми не бачили в ньому справжньої атакуючої машини (у надважкій вазі). Тільки коли його суперники вражені, але й у цьому випадку він залишається обережним».

 
За матеріалами: Vringe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне