Карл Фроч пояснив, чому не вірить у бій Усик - Ф'юрі

Карл Фроч пояснив, чому не вірить у бій Усик - Ф'юріЕкс-чемпіон світу Карл Фроч не вірить, що поєдинок за всі титули у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі справді відбудеться.

«Я не думаю, що бій із Усиком відбудеться. Якщо поєдинок пройде, то Фьюрі любить гроші, тому що в нього вже і так їх достатньо. Йому не треба битися. Якщо він поб'ється з Усиком, то його поб'ють, якщо тільки я зовсім не помиляюся, і Ф'юрі просто не сприймає бокс серйозно.

Я дивився серіал про Ф'юрі на Netflix, і він мав психологічні злети і падіння. Якщо Ф'юрі сприймає бокс серйозно, і йому це подобається, то він щасливий і кайфує, тренується як слід.

Можливо, ви востаннє побачите найкращого Тайсона Ф'юрі. Він може вийти на ринг з Усиком і виявитися для нього занадто великим і швидким, перемогти його та домінувати над ним, а потім, я сподіваюся, він завершить кар'єру.

Але, по-перше, я не думаю, що бій відбудеться. По-друге, якщо він відбудеться, то якщо тільки Ф'юрі не розпалить старе полум'я, Усік його легко переможе. Я не думаю, що тут буде нокаут чи щось таке. Я просто вважаю, що Усик переможе за очками або, можливо, зупинкою в пізніх раундах, тому що він набагато менший за Ф'юрі і буде легшим. Але зараз Усик адаптується до цієї ваги. Але він сам ветеран. Він пройшов свій пік», - сказав Фроч.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне