Фроч попередив Ф'юрі: Усик неймовірно талановитий, і його дуже важко перемогти

Фроч попередив Ф'юрі: Усик неймовірно талановитий, і його дуже важко перемогтиІменитий британський ветеран Карл Фроч висловився про поєдинок чемпіона WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі з володарем титулів WBO, WBA та IBF Олександром Усиком.

«Це великий бій. Я великий фанат Усика. Я розмовляв із Олександром. Між нами великий бар'єр, але він трохи розуміє англійську. Проте ми трохи посміялися, і він мене знає.

Усик неймовірно талановитий, і його дуже важко перемогти, - сказав Фроч в інтерв'ю YouTube-каналу Boxing Social. - Він здобув дві чудові перемоги над Джошуа, і мені дійсно шкода Ей Джея, але він програв найсильнішому. Я не думаю, що в реванші він мав правильний план на бій. Йому слід виходити рубатися, як зробив це я в бою з Лучіаном Буте в моєму першому поєдинку після повернення до Великобританії. Але він цього не зробив та боксував.

Я вважаю, що Джошуа потрібно знайти себе, тому не можна сперечатися щодо його бою з Джермейном Франкліном. Після цього йому потрібно відразу ж поринути у глибокі води. А якщо сидіти, то з ким він битиметься? Йому потрібні великі бої.

Я з нетерпінням чекаю на бой Усик - Ф'юрі, але хотів би побачити поєдинок Джошуа з кимось на кшталт Тайсона».

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне