Карл Фроч попередив Джошуа щодо бою з Нганну: Це може стати кінцем кар'єри

Карл Фроч попередив Джошуа щодо бою з Нганну: Це може стати кінцем кар'єриЕкс-чемпіон світу Карл Фроч вважає, що бій проти Френсіса Нганну може стати останнім у кар'єрі Ентоні Джошуа, якщо все не піде за планом Ей Джея.

«Якщо Нганну потрапить у щелепу Джошуа так, як він це зробив з Ф'юрі, то Ей Джей після пропущеного удару залишається враженим, він відновлюється роками. У нього знесло дах у бою з Пулєвим. Джошуа боксував, добре рухався, але потім йому знадобилося 4-5 раундів, щоб зробити свою роботу.  

З Нганну він не матиме стільки часу. Френсіс чинитиме на нього тиск, це лише десятираундовий бій. Це ніби і виставковий поєдинок, але тому він небезпечний для Ей Джея. Йому треба вийти туди, перемогти та заробити свої гроші. Це єдина причина, чому він проводить цей бій.

Ей Джей намагається здобути поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу з переможцем бою Тайсон Ф'юрі - Олександр Усик, але йому все одно потрібно пройти Нганну. Потенційно це може бути дуже поганим кроком, якщо все піде для нього неправильно, адже це може стати кінцем його кар'єри», - сказав Фроч.

Нагадаємо, що Джошуа та Нганну проведуть поєдинок 8 березня у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.


Нганну переможе Джошуа, якщо зробить це: 5 порад від колишнього суперника


Джошуа відреагував на прогнози, в яких йому передбачають поразку нокаутом у бою з Нганну

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне