Алі Башир зробив прогноз на бій Джошуа – Нганну: Френсіс не буде готовим до того, що він побачить

Алі Башир зробив прогноз на бій Джошуа – Нганну: Френсіс не буде готовим до того, що він побачитьКолишній тренер об'єднаного чемпіона з України в суперважкій вазі Олександра Усика Джеймс Алі Башир висловив своє бачення поєдинку між колишнім об'єднаним чемпіоном з Британії Ентоні Джошуа (27-3, 24 КО) та екс-чемпіоном UFC у важкій вазі камерунцем Френсісом Нганну (0-1), який заплановано на 8 березня.

Американський фахівець вважає Джошуа явним фаворитом і очікує на дострокове завершення поєдинку протягом шести раундів.

— Френсіс Нганну хоч і програв бій проти Тайсона Ф'юрі, але шокував світ. Чи вважаєте ви, що Ентоні Джошуа буде в небезпеці 8 березня у бою проти Нганну? 

— Ні, я не думаю. Я вважаю, що він зупинить Френсіса Нганну за шість раундів. Ентоні вийде туди зробити свою справу. Він великий міцний хлопець, з гарною ударною потужністю та гарними боксерськими навичками. Я бачу, як він зупинить Нганну за 5-6 раундів. 

Я вважаю, що для Едді Хірна було розумно зробити цей бій, бо це квиток до звання абсолютного чемпіона. Якщо Джошуа нокаутує Нганну, вони попросять переможця поєдинку Усік - Ф'юрі. Тож це був розумний хід від Едді Хірна — поставити Джошуа проти Нганну. 

З перемогою Ентоні стане претендентом для переможця бою Усік – Ф'юрі. Розумний перебіг. Це розчистить шлях. Джошуа не доведеться битися більше ні з ким, щоб отримати цю позицію обов'язкового претендента.

- Що буде здатний зробити Джошуа, чого не здатний був зробити Тайсон Ф'юрі проти Нганну?
 — Я вважаю, Джошуа боксуватиме агресивніше. Нганну не буде готовим до того, що він побачить. З останньою перемогою Ентоні здобув нове життя. Це приголомшливо, що може зробити одна перемога психології бійця. Я не вважаю, що Джошуа займатиметься нісенітницею. 

Думаю, що Ф'юрі був повністю не готовий до Нганну. Не думаю, що Ф'юрі поважав чи очікував Нганну таким просунутим у рингу, яким він був. Але ще раз, він боєць MMA та Ентоні Джошуа розкриє його і змусить його виглядати бійцем ММА. Я бачу, як Джошуа виграє цей бій за п'ять раундів, не пізніше як за шість.

 
За матеріалами: Vringe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне