Інсайдер: Джошуа та Нганну домовилися про бій у Саудівській Аравії

Інсайдер: Джошуа та Нганну домовилися про бій у Саудівській АравіїВідомий ММА-журналіст Аріель Хельвані повідомив, що екс-чемпіон світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа домовився про поєдинок з Френсісом Нганну.

«Велика термінова новина зі світу єдиноборств! У мене є підтвердження від містера Турки Аль аш-Шейха про те, що угоду підписано. Колишній чемпіон UFC у важкій вазі Френсіс Нганну повертається до Ер-Ріяду, Саудівська Аравія.

Звісно, лише кілька місяців минуло після його неймовірного виступу проти Тайсона Ф'юрі. Після фантастичного року, коли він пішов з UFC, підписав контракт з PFL, отримав великий бій з Тайсоном і всіх шокував, Нганну пізніше цього року повернеться в боксерському поєдинку проти колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі, людини, у якої теж вийшов неймовірний 2023 рік., людини, яка тільки недавно перемогла на "Судному дні" в Ер-Ріяді, єдиного і неповторного Ентоні Джошуа.

Обидві сторони підписали контракт. Ентоні Джошуа проти Френсіса Нганну, десятираундовий бій пізніше цього року в Ер-Ріяді. Мені це підтвердили містер Туркі Аль аш-Шейх та мої власні джерела. Мені сказали, що пізніше цього місяця у Лондоні відбудеться прес-конференція, на якій офіційно оголосять дату. Але бій відбудеться. Все узгоджено. Френсіс проти Ей Джея», - сказав Хельвані.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне