Уоррен про бій Усик-Ф'юрі: Олександр вимагатиме реванш

Уоррен про бій Усик-Ф'юрі: Олександр вимагатиме реваншПромоутер володаря титулу чемпіона світу за версією WBC у суперважкій вазі британця Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) Френк Уоррен в інтерв'ю для телеканалу BoxNation розповів про спортивну форму свого бійця перед зустріччю з об'єднаним чемпіоном з України Олександром Усиком (24-0, 14 КО) 18 травня. 

Також Френк прокоментував слова промоутера британського чемпіона Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) Едді Хірна, який після перемоги Джошуа над Френсісом Нганну заявив, що його підопічний поб'є всіх.

 18 травня буде бій сторіччя?
  Без сумніву. На кону чотири титули, два непереможні супертяжи — це бій цього сторіччя.

 Спортивна форма Тайсона в Ер-Ріяді виглядала так, що він уже готовий до поєдинку. Чи згодні з цим?
— Ну, так і є. Бій був перенесений, і він був у чудовій спортивній формі. Я думаю, це була найкраща форма, в якій він колись був. І він показував мені свої деякі фото з табору, спаринги тощо. Він виглядав чудово. Я думаю, він ніколи не був у подібній формі. Звичайно, йому довелося зняти ногу з педалі газу, але він почне тренуватись наприкінці березня. Він уже тренується, але серйозні тренування розпочнуться наприкінці місяця. І йому потрібно вийти на пікові кондиції до 18 травня. Але йому не потрібно скидати велику вагу. Це точно.

— Вам подобається, що люди знову списують його з рахунків?
 — Я цього не розумію, мене це не доходить. Але кому яка справа, нам потрібен лише бій. Він б'ється з хлопцем, який двічі побив Джошуа, чиї досягнення бездоганні, як любителя, як бійця крузервейту, і він має три титули в суперважкому дивізіоні. І має дві перемоги над нашим хлопцем, британцем Джошуа.

Так, я думаю, котирування відображають останні два виступи проти Джошуа і останній виступ Тайсона проти Нганну.
 — Люди дивляться на останній виступ Тайсона, і так вони й думають. Нехай так. Якщо вони думають, що це Тайсон - вони помиляються щодо нього. До бою з Нганну відбувалося багато речей, про які я не говоритиму. Я не буду про них скаржитися. Він вийшов із ними, і в нього вийшла погана ніч. Коли в тебе погана ніч і ти виграєш, це каже, що ти з себе уявляєш, як чемпіон. Я бачив людей, які мали погану ніч, але вони не вигравали. Ось у чому різниця. Тайсон – переможець.

—  Говорячи про умову на реванш. Багато людей вимагає, щоб після першого бою Ф'юрі - Усік Джошуа отримав переможця.
— Умова на реванш є, і вона там не просто так. Обидва бійці винятково добре зароблять. Звісно, я бажаю перемоги Тайсону. Так що Усік у цьому випадку вимагатиме свій реванш, у цьому немає сумніву. На кону будуть величезні гроші, хіба що станеться щось драматичне.

Але це не зупиняє інших. Є інші бійці, такі як Джошуа, Хргович, Дюбуа, Паркер. Це не зупиняє їх кар'єри та затвердження їх як обов'язкових претендентів на відповідні титули для переможця бою між Тайсоном та Олександром.

Яка ваша реакція на слова Едді Хірна про те, що Джошуа - найкрутіший боєць на планеті і поб'є всіх?
— Ну, він продає свою людину. І це був вражаючий нокаут, яскрава зупинка. Це не був одноударний нокаут. Це був одноударний нокаут для третього нокдауну. І він зробив чудову роботу.

Чи є Джошуа головною проблемою?
 — Головна проблема, якщо він упіймає тебе в підборіддя. Я знаю, що Тайсон — головна проблема для Джошуа, і згодом ми це дізнаємося. Тому що я хочу, щоби цей бій відбувся. Я хочу зробити його. Я хочу, щоб Тайсон довів те, що завжди казав: «Він найкращий». Я думаю, 18 травня він доведе, що він без сумніву найкращий суперваговик у світі. І він точно доведе, що він найкращий суперваговик у Британії, якщо він зустрінеться з Джошуа.

 
За матеріалами: Vringe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне