Белью: Усику буде складно з Ф'юрі, тому що той - єдиноріг

Белью: Усику буде складно з Ф'юрі, тому що той - єдиноріг18 травня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) визначиться перший з 1999 року абсолютний чемпіон хевівейту - в очній сутичці зійдуться британець Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) та українець Олександр Усик (21-0, 14 КО).

Екс-суперник боксера з України та співвітчизник Тайсона колишній чемпіон світу Тоні Белью вважає, що бій з Усиком стане для Ф'юрі кошмаром. Але при цьому він нагадує, що і Олександр має серйозні проблеми. Причому навіть у процесі підготовки до Ф'юрі.

«Найскладніше завдання для Усика — підготуватися до такого бійця як Ф'юрі. Адже іншого такого нема. Ф'юрі - він як єдиноріг. Іншого такого немає і ніколи раніше не було».

Белью про всяк випадок розшифрував свій меседж: «125 кг ваги. 206 см зросту. А рухається в рингу наче напівтяж. Має відмінну роботу ніг. Мабуть так собі тримає удар. Але проти Усика, що не сильно б'є, це не така вже й проблема. З іншого боку, не забувайте, що про "Усика, що не сильно б'є" зараз говорить чувак, якому Олександр майже відірвав голову».


 
За матеріалами: Vringe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне