Чому Саудівська Аравія не прийме бій Усік-Ф'юрі? Версія експерта

Чому Саудівська Аравія не прийме бій Усік-Ф'юрі? Версія експертаЧинні чемпіони суперважкої ваги британець Тайсон Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) та українець Олександр Усик (20-0, 13 КО) планували зустрітися в очній сутичці в Саудівській Аравії та визначити першого в епоху чотирьох поясів абсолюту дивізіону. 

Переговори із місцевими інвесторами завершилися провалом. Сторона Ф'юрі пояснила це тим, що в Джідді нібито не встигнуть до кінця квітня збудувати новий спорткомплекс, у якому мав пройти бій. 

Про справжні причини провалу переговорів міркував британський оглядач Гарет Девіс: «Зверніть увагу на те, як саме велися переговори з інвесторами із Саудівської Аравії. Вони окремо вели переговори з Усиком та окремо з Ф'юрі. І це не спрацювало. Усик погодився на їхні умови, а ось Ф'юрі... Не думаю, що він отримав ту пропозицію, на яку розраховував». 

Команда Ф'юрі забронювала на 29 квітня стадіон Уемблі (Лондон). Але тепер лишилося домовитися з Усіком. Британці й раніше заявляли, що якщо бій пройде на їх території, то українцю не варто розраховувати на рівний розподіл призового фонду. 

Думка Девіса: «Якщо цей бій не відбудеться, то це буде схоже на катастрофу. Як можуть два найсильніші супертяжи світу не зустрітися в очній сутичці і не визначити абсолюту? Та забудьте ви про гроші. Цей бій має відбутися. А якщо домовитися не вдасться, то вболівальники однозначно мають звинувачувати у цьому Ф'юрі та його команду. Так, це буде тільки їхня вина. І вистачить говорити про те, що ринкова вартість Ф'юрі в Британії набагато вища. Просто поділіть порівну і все».

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне