Чому бій Усік-Ф'юрі відбудеться не в Саудівській Аравії? Відповідь є у Чісори

 Чому бій Усік-Ф'юрі відбудеться не в Саудівській Аравії? Відповідь є у ЧісориВолодарі всіх титулів хевівейту українець Олександр Усик (20-0, 13 КО) та британець Тайсон Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) не зуміли домовитися з інвесторами із Саудівської Аравії та змушені провести уніфікацію в Лондоні (Англія) на стадіоні Вемблі - попередня дата бою 29 квітня.

Популярний британський супертяж-ветеран Дерек Чісора (33-13, 23 КО), який раніше зустрічався і з Усиком, і з Ф'юрі (тричі), знає не з чуток про причину зриву переговорів, адже співпрацює з тими самими інвесторами.

«Ага. Удачі, чуваки. Хочу побачити, як ви заробите "ті ж гроші" на Вемблі. Побачимо, що у вас вийде. Знаєте, коли люди стають надто жадібними, тоді не буде справи. Мій бос просто сказав їм "ні"», - стверджує Чисора.

Мабуть, мова все ж таки тільки про Ф'юрі, адже не секрет, що Усік погодився на пропозицію саудитів. Наразі сторони боксерів намагаються закрити найскладніше питання — розподіл призового фонду. Британська сторона не приховує, що не ухвалить пропозицію команди Усика розділити призовий фонд порівну.

Чому Саудівська Аравія не прийме бій Усік-Ф'юрі? Версія експерта

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне