Бій Усік-Ф'юрі може відбутися ближче до кінця року? Відповідає Уоррен

Бій Усік-Ф'юрі може відбутися ближче до кінця року? Відповідає УорренСупертяжі Тайсон Ф'юрі та Олександр Усік не зуміли домовитися про очну сутичку через пункт про обов'язковий реванш.

Попередньо запланований на 29 квітня у Лондоні (Англія) бій за звання абсолютного чемпіона хевівейту тепер точно не відбудеться. Усік, схоже, наступний бій проведе проти обов'язкового претендента по лінії WBA британця Деніела Дюбуа. Про плани Ф'юрі нічого не відомо. Промоутер бійця Френк навіть не виключає, що той завершить кар'єру. А ще Уоррен не вірить, що бій Усік vs Ф'юрі можна буде провести трохи пізніше – восени/взимку 2023 року.

«Не буде жодної уніфікації. Чемпіони мають зобов'язання перед своїми офіційними претендентами. Чи ви думаєте, що нам під силу зупинити весь світ боксу? Реально вважаєте, що (обов'язкові претенденти Усика) Філіп Хргович, Деніел Дюбуа та Джо Джойс готові сидіти на своїх п'ятих точках і чекати, що станеться потім? Чи, можливо, реально вірите, що боксерські організації готові сидіти та чекати? Чуваки, поверніться до реального світу!»

Практично весь світ боксу, у тому числі британські вболівальники боксу, вважають Ф'юрі та Уоррена відповідальними за зрив переговорів. Але ті категорично заперечують свою провину. 


Ф'юрі звинувачує Усика у зриві бою

Френк Уоррен назвав причину зриву бою Тайсон Ф'юрі - Олександр Усик

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне