Промоутер Хрговича сумнівається, що бій Усік – Ф'юрі відбудеться

Промоутер Хрговича сумнівається, що бій Усік – Ф'юрі відбудетьсяЧинні чемпіони суперважкої ваги українець Олександр Усік (20-0, 13 КО) та британець Тайсон Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) так досі не домовилися про умови поєдинку.

А це означає, що вже незабаром активізуються боксерські організації. Українцю загрожує низка обов'язкових захистів — Деніел Дюбуа (WBA), Філіп Хргович (IBF) та Джо Джойс (WBO) зачекалися на свій шанс вперше в кар'єрі битися за повноцінний чемпіонський пояс.

Промоутер Хрговича Калле Зауеярлянд не вірить, що бій Усік vs Ф'юрі відбудеться. Втім, за словами Зауерлянда, важко щось зрозуміти: «В інтересах боксу цей поєдинок має відбутися. І я вірю, що він відбудеться. А якщо не відбудеться, тоді першим на черзі має бути Хргович.

Я здивуюся, якщо Усик та Ф'юрі домовляться. Але достеменно не знаю, чим усе закінчиться. Очевидно, що у них виникли суперечки з приводу того, чия ринкова вартість вища. Не знаю, хто ініціатор всього цього — Усік, Ф'юрі чи промоутери. Але яка різниця? Ми маємо те, що маємо - на сьогодні X плюс Y не дорівнює Z. Вірно?»

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне