Ф'юрі звинувачує Усика в зриві бою

Ф'юрі звинувачує Усика в зриві боюЧемпіон світу за версією WBC у суперважкій вазі британець Тайсон Ф'юрі вперше прокоментував остаточний зрив переговорів про його поєдинок за звання абсолютного чемпіона дивізіону проти володаря титулів WBA/WBO/IBF з України Олександра Усика. Як і слід очікувати, Ф'юрі у всьому звинуватив колегу.

«Усик, ти справжнісінький кульок з дермом, шербатий, витрішкуватий, потворний маленький щур, — як завжди не обійшовся без образ Тайсон. — Протягом усього тижня ти намагався злитися, благаючи про реванш, як маленька дівчинка. Ти отримав реванш і навіть після цього не хотів битися. Дер*міна ти така. Завжди знав, що в тебе немає достатньої мужності, щоб мати справу з "Циганським королем".

Ти просто боягузливий дріщ, і вся твоя команда про це знає, всі юристи мають повну інформацію. Продовжуй тікати. Дерісь з Дюбуа за жменю баксів. 

Завжди знав, що ти і решта таких як ти ніколи не зможете мати справу з "Циганським королем"».

Нагадаємо, що сторони не змогли погодити розподіл призового фонду матчу-реваншу: Ф'юрі вимагав 50 на 50, тоді як Усік наполягав на 70/30 на користь переможця першого бою.

До речі, тренер Ф'юрі зізнався, що вони не готувалися до бою з Усіком.


 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне