Промоутер Усика: Ф'юрі намагався уникнути поєдинку, як тільки міг

Промоутер Усика: Ф'юрі намагався уникнути поєдинку, як тільки мігОлександр Красюк, промоутер володаря титулів WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, вважає, що чемпіон WBC Тайсон Ф'юрі ніколи не горів бажанням битися з його підопічним.

«Ми розпочали переговори з того, що у нас є два чемпіони, і це бій за звання абсолютного чемпіона, тому не треба мірятися скільки у кого поясів. Розподіл гонорару мав би бути 50 на 50. Цей бій було легко зробити. Але потім почали з'являтися певні перешкоди, оскільки Тайсон не здавався готовим погодитись на цей бій.

Я не можу залізти в голову Тайсона і підтвердити, що в нього були певні причини не хотіти битися з Усиком. Але вже якийсь час у боксі, я можу передбачити, що цей хлопець насправді не хотів цього бою. Тому він намагався уникнути поєдинку, як міг», - сказав Красюк в інтерв'ю YouTube-каналу Fighting On The Inside Podcast.

Нагадаємо, раніше журналіст Майк Копінджер повідомив, що бій Усік - Ф'юрі зірвався, оскільки команди бійців не змогли домовитися про розподіл гонорару у реванші. 


Ф'юрі звинувачує Усика в зриві бою

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне