Красюк пояснив, чому команда Усика наполягала на проведенні реваншу з Ф'юрі

Красюк пояснив, чому команда Усіка наполягала на проведенні реваншу з Ф'юріОлександр Красюк, промоутер володаря титулів WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, повідомив, що команда його підопічного наполягала на пункті про реванш у контракті на бій з чемпіоном WBC Тайсоном Ф'юрі, бо побоювалася, що результат першого поєдинку буде несправедливим.

«Якщо ви запитаєте Френка Уоррена, чому вони прописують реванш у більшості контрактів, він відповість, що в рингу може статися все, що завгодно. Згадайте останній бій Даніеля Дюбуа. Він отримав травму, пошкодив коліно. Він міг програти. Це велике везіння, що він зібрався і виграв бій, але Дюбуа міг програти.

Це означає, що пункт про реванш – це те, що дає тобі шанс застрахувати свій ризик. Це питання здорового глузду. Ти маєш застрахувати ризик.

Коли ти б'єшся в Англії, вдома чемпіона WBC, тебе можуть пограбувати судді. Я не стверджую, що це неодмінно було б, але ми стикалися з цим у минулому. Це просто досвід, і ми маємо це передбачати», - сказав Красюк в інтерв'ю YouTube каналу iFL TV.

Нагадаємо, раніше журналіст Майк Копінджер повідомив, що бій Усік - Ф'юрі зірвався, оскільки сторони не змогли домовитися про розподіл гонорару у реванші.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне