Тайсон Ф'юрі: Ніколи не розглядав Усика як суперника

Тайсон Ф'юрі: Ніколи не розглядав Усика як суперникаВолодар пояса WBC у надважкому дивізіоні британець Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) оцінив майбутній поєдинок із чемпіоном WBA, IBF, IBO і WBO в хевівейті українцем Олександром Усиком (24-0, 14 КО), назвавши його нічим не відмінним від боїв з іншими суперниками.  

«Я ніколи не розглядав Усика як суперника. Були Деонтей Уайлдер і Ентоні Джошуа. Потім він переміг Джошуа і став на його місце. Я буду готуватися до бою з ним, спарингуючи з шульгами, ось і все. Це бокс. Якщо він буде кращим за мене, значить він поб'є мене. Якщо я буду кращим, значить я поб'ю його. Ось і все. Тут усе просто.  

Я не боюся боксерів. За моїми плечима багато боїв, я побив усіх цих хлопців по всьому світу. У мене 35 професійних боїв, 15 років роботи. Я не особливо переживаю. Я в цій грі довгий, дуже довгий час. Він [Усик] середнього зросту, він такий самий, як усі ці важковаговики. Він лівша. Мій брат шульга, як і батько, тому мені не вперше працювати з шульгою. Ми зустрінемося на рингу і виб'ємо один з одного лайно. Ось і все», – заявив Ф'юрі на шоу Gloves are Off.

Поєдинок Олександра Усика з Тайсоном Ф’юрі відбудеться 17 февраля в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).

Усик: Мені байдуже, що про мене думає Ф'юрі

Офіційний промо-ролик бою Олександр Усик - Тайсон Ф'юрі


 
За матеріалами: Sport.ua
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне