Усик: Мені байдуже, що про мене думає Ф'юрі

Усик: Мені байдуже, що про мене думає Ф'юріЧемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі українець Олександр Усик (21-0, 14 КО) розповів про свою мотивацію перед боєм із володарем титулу WBC британцем Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO).

«Мені дуже подобається пояс Ring. Він багато важить, тому що отримати його і такий рейтинг дуже нелегко. Я борюся за спадщину. Не за гроші. У суперважкій вазі не було подібних боїв із 1999 року (тоді Евандер Холіфілд бився з Ленноксом Льюїсом). Я знаю історію. Завоювання цього поясу може стати найголовнішим досягненням у всій моїй кар'єрі.

Я справді зараз не звертаю уваги на Тайсона. Я не дивлюся, що він робить. Більшість його суперників повелися на нього. Я ні. Я зосереджуюсь на собі і на тому, що робитиму в рингу. Я і мій тренер дивилися його бої і готуємось до всього. Мене не турбує, що він збирається робити. Мені байдуже, що про мене думає Ф'юрі. Він може недооцінювати мене. Він може переоцінювати. Мені байдуже. У мене на нього свої плани. У мене є переваги перед ним, про які він не знає»., - наводить слова Усика The Ring.

Бій між  Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі відбудеться 17 лютого в Ер-Ріяді, Саудівська Аравия.

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне