Тедді Атлас не скидає Нганну з рахунків у бою з Джошуа

Тедді Атлас не скидає Нганну з рахунків у бою з ДжошуаВідомий американський тренер Тедді Атлас переконаний, що бій екс-чемпіона світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа проти Френсіса Нганну не позбавлений інтриги.

«Ви можете подивитися на цей бій і сказати, що Джошуа заздалегідь попереджений і підготовлений. На відміну від Ф'юрі, він психологічно готовий сприйняти Нганну всерйоз, зберігати дистанцію, контратакувати та контролювати хід бою. Джошуа може показати різницю між відшліфованим боксером, закінченим продуктом, хлопцем, який має весь можливий аматорський і професійний досвід, і хлопцем, який не має досвіду на боксерському рингу.

Тоді, зрештою, це буде бій, в якому Джошуа зможе легко перемогти. Але зараз я так швидко про це не говорив би. Нганну - чудовий спортсмен, він упевнений, у нього є психологічна жорсткість та віра в себе. Люди вважають, що Джошуа - хлопець зі слабкою тримлкою. Ми знаємо, що Нганну вміє бити. Якщо він потрапить правою рукою в підборіддя Джошуа, хто знає, що буде? Але ви маєте назвати Джошуа фаворитом», - сказав Атлас.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Джошуа та Нганну домовилися про поєдинок у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне