Рой Джонс о бое Хэйни – Ломаченко: Девин должен держать Лому в страхе, как это сделал Лопес

Рой Джонс о бое Хэйни – Ломаченко: Девин должен держать Лому в страхе, как это сделал ЛопесЛегенда світового боксу Рой Джонс-молодший розповів, як мають діяти абсолютний чемпіон світу у легкій вазі американець Девін Хейні та українець Василь Ломаченко, щоб досягти успіху в їхньому бою.

«Девін має піти та нав'язати свою гру. Він повинен зробити те саме, що й Теофімо Лопес, коли бився з Ломаченком. Користуватися своєю перевагою у вазі, тому що «Лома», насправді не легковаговик. Він боєць другої напівлегкої ваги. Усі, хто розуміється на боксі, знають це. Девін повинен вийти та використати свої габарити. Вдарити «Лому» у перших раундах, щоб отримати повагу та тримати його в страху, як це зробив Лопес.

Ломаченко має діяти протилежно до того, як він усе робив у бою з Лопесом. Він повинен забути, що його можуть упіймати і почати працювати раніше. Якщо він хоче мати шанс на перемогу, то не може стояти і чогось чекати. Тільки в такому разі він має шанс.
З іншого боку, ранній старт наражає вас на небезпеку бути спійманим, тому що б'єтеся з більшим хлопцем. Ломаченко не має вибору, він повинен це зробити», - сказав Джонс. 


Теофімо Лопес: Ніхто не поб'є Ломаченка

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне