Які варіанти залишилися у Тайсона Ф'юрі?

Які варіанти залишилися у Тайсона Ф'юрі?Промоутер Едді Хірн впевнений, що після того, як чемпіон WBC у хевівейті британець Тайсон Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) зірвав переговори з володарем усіх інших поясів дивізіону українцем Олександром Усиком (20-0, 13 КО) у нього залишилося зовсім небагато варіантів.

Хірн намагається переконати громадськість, що у Ф'юрі тільки один варіант. Це, звичайно ж, бій із британським екс-чемпіоном світу Ентоні Джошуа (24-3, 22 КО).

Бізнесмен аргументує свою позицію: «Це ідеальний час, щоб зробити бій Ф'юрі vs Джошуа. Іноді так буває, що обставини немов самі складаються так, як треба.

Як на мене, нам потрібно тихенько зібратися і подивитися, чи є шанси цього поєдинку. Чому я вважаю, що уФ’юрі практично не залишилося інших варіантів? Повірте, вони дуже обмежені з однієї простої причини. І ця причина – рівень гонорару, на який він розраховує».

Не секрет, що фінансовий потенціал бою Ф'юрі vs Джошуа вищий, ніж у поєдинку за всі титули дивізіону Ф'юрі vs Усик. Але не факт, що сторони зможуть домовитись про розподіл призового фонду. 


Трохи раніше Джошуа вже пропонували бій із Ф'юрі, але він згадав про Усика.

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне