Джошуа розповів, який бій вважає більш реалістичним - з Ф'юрі чи з Уайлдером

Джошуа розповів, який бій вважає більш реалістичним - з Ф'юрі чи з УайлдеромКолишній чемпіон світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа заявив, що на даному етапі кар'єри вважає більш реалістичним бій з Деонтеєм Уайлдером, ніж поєдинок із Тайсоном Ф'юрі.

«Здається, що бій з Уайлдером більш реалістичний, оскільки я думаю, що речі, які відбуваються з Ф'юрі, – це трохи божевілля. Я знаходжусь у цій ситуації вже досить давно. Навіть із цими двома бійцями склалася аналогічна ситуація. Але я відчуваю, що Деонтей наблизився до стадії кар'єри, на якій наш бій реальний.

Справа не в тому, що я хочу цього бою. Я вважаю, що він потрібний Уайлдеру. Отже, чесно кажучи, побитися з ним реальніше, тим більше враховуючи становище, в якому ми обидва знаходимося на даному етапі кар'єри», - сказав Джошуа.

Раніше Джошуа обурився фінансовими запитами Ф'юрі за бій із Олександром Усиком.

«Я скажу вам так: якщо Ф'юрі пропонує розподіл гонорару 70 на 30 у поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі абсолютного чемпіона світу в першому важкому дивізіоні та об'єднаного чемпіона в хевівеїті, то уявіть, що він запропонував би мені. Це просто жах».

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне