Гвоздик попередив Усика: Ф'юрі – це не Джошуа

Гвоздик попередив Усика: Ф'юрі – це не ДжошуаВідомий український боксер Олександр Гвоздик переконаний, що володарю титулів WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександру Усику буде набагато складніше у бою проти чемпіона світу за версією WBC Тайсона Ф'юрі, ніж у протистоянні з Ентоні Джошуа.

«Я думаю, що Усіку цілком під силу перемогти. Це добрий бій. Це однозначно не буде легко, тому що Ф'юрі – це не Джошуа. Тайсон буде використовувати свою силу, габарити та вагу. Він у будь-якому разі знає, як битися. Якщо Усик буде здатний перебоксувати його… Олександр краще на ногах, він краще рухається, але Ф'юрі – великий.

Як на мене, це бій із рівними шансами. Але може статися все що завгодно. Обидва бійці дуже гарні», - сказав Гвоздик в інтерв'ю YouTube-каналу ESNEWS.

Нагадаємо, що у своїх двох останніх боях Усік двічі переміг Джошуа за очками. Очікується, що поєдинок Усік - Ф'юрі відбудеться 29 квітня на стадіоні «Уемблі» у Лондоні. Щоправда, нещодавно британські ЗМІ повідомили, що переговори про бій зайшли у глухий кут.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне