ЗМІ: Переговори про бій Усик - Ф'юрі зайшли в глухий кут

ЗМІ: Переговори про бой Усик - Ф'юрі зайшли в глухий кутВолодар титулів WBA (Super), WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик та чемпіон світу за версією WBC Тайсон Ф'юрі, як і раніше, не можуть домовитися про поєдинок. Про це повідомляє британське видання Daily Star. 

Більше того, ЗМІ зазначає, що команди Усика і Ф'юрі «досягнули критичної точки» у переговорах про поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу в хевівейті. Daily Star стверджує, що представники боксерів все ще ведуть переговори, але їх дискусії щодо бою «як і раніше перебувають у безвиході». 

Очікується, що у разі успішних переговорів поєдинок Усік – Ф'юрі відбудеться 29 квітня на лондонському стадіоні «Уемблі». Ймовірно, доля мегафайту вирішиться буквально найближчим часом, оскільки промоутер Усіка Олександр Красюк раніше повідомив, що в переговорах є дедлайн - 4 березня. Зважаючи на все, команди боксерів не можуть домовитися про принципи розподілу гонорару, оскільки табір Ф'юрі вимагає для свого бійця левову частку грошей.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне