Промоутер Усика відповів на вимоги Ф'юрі

Промоутер Усика відповів на вимоги Ф'юріЦими днями промоутер українського суперважковаговика Олександра Усика (20-0, 13 КО) Олександр Красюк перебуває з робочим візитом у Великій Британії, де намагатиметься домовитися про умови проведення бою підопічного з британцем Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) за звання абсолютного чемпіона дивізіону.

Раніше стало відомо, що промоутер Ф'юрі Френк Уоррен уже забронював для поєдинку лондонський стадіон «Уемблі» на 29 квітня. Але сторони поки не можуть погодити поділ призового фонду: у Усіка хочуть 50 на 50, але Тайсон наполягає на більшій частині «грошового пирога», мотивуючи це проведенням сутички на своїй території — мовляв, публіка здебільшого піде на трибуни і купуватиме PPV- трансляцію лише заради нього.

Красюк підтвердив умови, які висуває британський боксер. Але не вважає їх за розумні.

«Як ви можете це виправдати? Лише тим, що він англієць? Так собі виправдання, — зазначає Красюк. — З іншого боку, Ф'юрі може сказати: “ОК, для мене взагалі не важливо, з ким я б'юся. Буде це Усік чи якийсь чувак із супермаркету, я все одно зможу продати стадіон Уемблі”».

«Але, камон, дядько, це спорт, — нагадує український функціонер. — Адже справа не тільки у професійному боксі. Їдь до Голлівуду, якщо хочеш заробити такі гроші. Якщо ти король — ти маєш це довести. Довести проти хлопця із трьома поясами».  

Едді Хірн упевнений, що Ф'юрі відмовиться від бою з Усіком заради поєдинку з Джошуа

Красюк назвав єдину причину, через яку може зірватися бій Усік - Ф'юрі

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне