Красюк назвав єдину причину, через яку може зірватися бій Усік - Ф'юрі

Красюк назвав єдину причину, через яку може зірватися бій Усік - Ф'юріПромоутер чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика Олександр Красюк стверджує, що бій українця проти володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі може зірватися лише в тому випадку, якщо британський боксер побоїться вийти на ринг.

«Я передбачаю, що у нас є добрі шанси укласти угоду, – сказав Красюк сайту BoxingScene.com. - Я налаштований дуже оптимістично. Єдиний, хто може зашкодити цьому бою, – це Ф'юрі. Усик дуже гнучкий, гроші ніколи не зачіпали його серце. Він знає, що разом із успіхом на рингу приходять і гроші. Мене турбує лише ставлення Тайсона.

Якщо Ф'юрі боїться втратити свою популярність, втратити свій нинішній статус - а проти Усика у нього найбільші шанси втратити їх - він може бути не таким гнучким, може попросити про більшу частину гонорару, щоб виправдати свій ризик. Можливо, для нього це найризикованіший поєдинок у боксі.

Але в глибині душі я вірю, що в нього серце воїна, що він прийме справедливі умови і не піде. У такому разі ми зможемо узгодити цей бій упродовж наступних трьох днів».

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне