Красюк відреагував на бажання Ф'юрі отримати більшу частину гонорару за бій з Усиком

Красюк відреагував на бажання Ф'юрі отримати більшу частину гонорару за бій з УсикомОлександр Красюк, промоутер чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, висловився про позицію володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі, який хоче отримати більшу частину гонорару, якщо бій з українцем відбудеться у Великій Британії.

«Тут у Тайсона Фьюрі виявилися деякі розбіжності у поглядах. Вважаючи себе неймовірною зіркою в Великобританії, він хотів би монетизувати цю перевагу в порівнянні з  Усиком. Але це не більше ніж бажання. Він такий, знаємо, одіозний хлопець. Він намагатиметься вишкрябати, відкусити стільки, скільки зможе.

Але є позиція команди Усика, що Олександр виставляє чотири пояси, нехай три основні, на бій за абсолют. Історична подія – що ми, торгуватимемося за кілька мільйонів доларів? Це несолідно. І взагалі Усик нещодавно виступив і сказав: "Слухай, животику, я з тобою без грошей подерусь". Він може і без грошей побитися, але його гонорар буде точний», - сказав Красюк в інтерв'ю Luckypunch.net.

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне