Надаль: Я зовсім не міг пересуватися, але хотів дограти матч

Надаль: Я зовсім не міг пересуватися, але хотів дограти матч22-разовий переможець турнірів «Великого шолома» іспанець Рафаель Надаль на прес-конференці прокоментував несподівану поразку від американського тенісиста Маккензі Макдональда у другому колі Australian Open з рахунком 4:6, 4:6, 5:7.

Рафаель Надаль: «Маккензі показав високий рівень гри, а я - не дуже.  
У якийсь момент все добігло кінця. Я пошкодив стегно. Але взагалі вже втомився говорити про травми. Все розумію, але я програв матч. Боровся до останнього. Не вийшло.

Я весь час думав про те, щоб знятися. Але не викликав фізіо наприкінці матчу. Зрештою вирішив спробувати продовжити, не посилюючи ситуацію. При цьому мені зовсім не вдавалося виконувати бекхенд та бігати за м'ячем. Але хотів завершити матч. Я не питав команду [про зняття з матчу]. Я вже досить дорослий, щоб ухвалювати рішення самостійно. Як діючий чемпіон, я не хотів зніматися. Найкраще закінчити матч, привітати суперника.

Це спорт, треба викладатись на 100% до кінця – незалежно від твоїх шансів на перемогу. Така філософія та суть спорту. І я намагався дотримуватися цього принципу всю кар'єру. Але сьогодні намагався не погіршити проблему, оскільки не знав, що конкретно сталося».

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне