Надаль після вильоту з Australian Open висловився про можливе завершення кар'єри

Надаль після вильоту з Australian Open висловився про можливе завершення кар'єри22-разовий переможець турнірів Великого шолома іспанець Рафаель Надаль після поразки в другому колі Australian Open-2023 від американця Маккензі Макдональдом, висловився про можливе завершення кар'єри.

Рафаель Надаль: «Все просто. Мені подобається те, чим займаюся. Мені подобається грати в теніс. Я розумію, що це не завжди. Мені подобається почуватися конкурентоспроможним. Мені подобається боротися за все те, за що я боровся протягом половини свого життя і навіть довше. Неважко це зрозуміти, чи не так?

Коли подобається займатися чимось одним, жертвувати є сенс, тому що «жертвувати» — це взагалі не те слово. Коли займаєшся тим, що подобається – це не жертви. Це буває в тому випадку, якщо займаєшся тим, що тобі не до вподоби. А в моєму випадку це не так. Але, звичайно, втомлюєшся і засмучуєшся — значну частину моєї кар'єри займають процес відновлення та боротьба з усіма цими речами. Однак я добре справлявся з цим протягом кар'єри.

Я вже мав період, коли я не грав сім місяців. Якщо на мене знову чекає такий період, повернутися в ритм, стати конкурентоспроможним і боротися за те, що хочу, буде неймовірно важко», — сказав Надаль на прес-конференції.


 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне