Australian Open. Чинний чемпіон Надаль сенсаційно програв у другому колі

Australian Open. Чинний чемпіон Надаль сенсаційно програв у другому коліВ Мельбурні (Австралія) на першому в сезоні турнирі Великого шлему Australian Open у чоловіків  проходять матчі другого кола кола.

Чинний чемпіон турніру, друга ракетка світу, 35-річний іспанець Рафаель Надаль грав із 27-річним представником США Маккензі Макдональдом, який займає в світовому рейтингу 65 місце. Надаль поступився в трьох сетах з рахунком 0:3 (4:6, 4:6, 5:7).

Тенісисти провели на корті 2 години 32 хвилини. Рафаель реалізував два брейк-пойнти з чотирьох, Маккензі – п’ять з вісьмох. Обидва на подачі припустились двох подвійних помилок, при цьому іспанець виконав шість ейсів, а американець подав навиліт 14 разів.

Зазначемо, що  наприкінці другого сета Надаль відчув біль у лівому стегні, коли побіг за м'ячем. Догравши гейм, він викликав на корт фізіотерапевта. На момент медичної перерви рахунок був 4:6, 3:5.

Нагадаємо, Надаль - переможець рекордних серед чоловіків 22 турнірів Великого шолома, у тому числі двічи на Australian Open, а також володар кар'єрного Великого шолома та дворазовий олімпійський чемпіон.

Теннис. Grand Slam. Australian Open. Мельбурн (Австралия) Хард. Призовий фонд $51 384 291. 128 учасників.
Чоловіки. Друге коло.
Маккензі Макдональд (США) – Рафаель Надаль (Іспанія, 10) – 6:4, 6:4, 7:5

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне