Макдональд - про Надаля: Він неймовірний чемпіон

Макдональд - про Надаля: Він неймовірний чемпіон   Американський тенісист Маккензі Макдональд прокоментував сенсаційну перемогу над 22-разовим переможцем турнірів «Великого шолома» іспанцем Рафаелем Надалем (6:4, 6:4, 7:5) у другому колі Australian Open-2023.   «Він неймовірний чемпіон, зірка, і ніколи не здається, незалежно від ситуації. Я просто намагався бути сконцентрованим на тому, що роблю, і я пройшов далі», — сказав Макдональд у післяматчевому інтерв'ю на корті.   Нагадаємо, Надаль є чинним переможцем Відкритого чемпіонату Австралії.   Суперником Макдональда у третьому колі стане переможець протистояння Далібор Сврчіна (Чехія) - Йосіхіто Нісіока (Японія)Американський тенісист Маккензі Макдональд прокоментував сенсаційну перемогу над 22-разовим переможцем турнірів «Великого шолома» іспанцем Рафаелем Надалем (6:4, 6:4, 7:5) у другому колі Australian Open-2023.

Надаль: Я зовсім не міг пересуватися, але хотів дограти матч

«Він неймовірний чемпіон, зірка, і ніколи не здається, незалежно від ситуації. Я просто намагався бути сконцентрованим на тому, що роблю, і я пройшов далі», — сказав Макдональд у післяматчевому інтерв'ю на корті.

Нагадаємо, Надаль є чинним переможцем Відкритого чемпіонату Австралії.

Суперником Макдональда у третьому колі стане переможець протистояння Далібор Сврчіна (Чехія) - Йосіхіто Нісіока (Японія)


 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне