Новак Джокович: Ніколи не здаюся незалежно від рахунку, суперники про це знають

Новак Джокович: Ніколи не здаюся незалежно від рахунку, суперники про це знаютьСерб Новак Джокович прокоментував те, що відіграв матчбол у американця Себастьяна Корди в Аделаїді.

«Неуразливих немає. Багато легендарних тенісистів програвали великі матчі. Я теж програвав фінали, в яких вів і в яких була запекла боротьба. На щастя, перемагав я все ж таки частіше. 

Важко сказати, у чому формула успіху, адже ми всі різні, кожен має унікальний організм і підхід до тенісу. Хтось на матчболі робить серв-енд-воллей, хтось старомодно грає на задній лінії, багато залежить від суперника та від моменту. 

Звичайно, в такі моменти в голові рояться тисячі думок, ти відчуваєш колосальний тиск. Але треба залишатися зараз і використовувати його по-максимуму. Чим частіше перемагаєш, тим краще почуваєшся в такі моменти. На щастя, за статистикою частіше я все ж таки вигравав. 

Я хочу, щоб мої суперники розуміли: я ніколи не здаюся незалежно від рахунку, завжди борюся до останнього удару та можу перевернути матч. Усі це знають, і у цьому моя перевага», - наводить слова Джоковича прес-служба ATP.


 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне