Тайсон Ф'юрі назвав умову, яка може зупинити його в бою з Усиком

Тайсон Ф'юрі назвав умову, яка може зупинити його в бою з УсикомЧемпіон WBC у суперважкому дивізіоні Тайсон Ф'юрі дав свою оцінку словам Віталія Кличка про те, що Олександру Усику необхідно зачепити місце на обличчі у Тайсона Ф'юрі, де було розсічення, через яке майбутній бій було перенесено з 17 лютого на 18 травня.

 «Я чув, як Кличко казав, що спосіб перемогти мене – це завдати удару по розсіченню, але це не допоможе, - цитує Ф'юрі Sky Sports. - Що ти збираєшся робити? Викличеш кров на моєму обличчі? Трохи крові стіче на моє обличчя, але це мене не зупинить.

Я просто сподіваюся, що рефері дозволить мені продовжити бій, якщо я отримаю розсіченняч. Щоб зупинити мене, потрібна ціла армія. Розсічення? Забудьте про це».

Переможець бою Усик – Ф'юрі стане першим абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні з 1999 року. 

Останнім «абсолютом» у хевівейті був Леннокс Льюїс, який здобув цей статус 1999 року, коли переміг Евандера Холіфілда. Тоді на кону стояли титули WBA, WBC та IBF. Пояс WBO було визнано рівноцінним 2007 року, тому переможець бою між Усиком і Ф'юрі стане першим в історії «абсолютом» у надважкій вазі з чотирма головними титулами. 


Читайте також: Переможець бою Усик – Ф'юрі одразу втратить один з чемпіонських поясів

 
За матеріалами: Sport.ua
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне